POH Jeugd

Door een goede samenwerking tussen wijkteams en huisarts kunnen kinderen en jongeren tijdig de juiste hulp en begeleiding krijgen. Indien nodig worden ze naar de juiste plek (BGGZ of SGGZ) verwezen. De POH Jeugd is een spil in deze samenwerking door ervaring, inzicht in jeugdproblematiek en samenwerking in de wijk(teams).

Een POH Jeugd begeleidt patiënten met psychische en psychosociale klachten. Denk hierbij aan depressie, angst, piekeren, slaapproblemen, verslavingsproblemen en ADHD. De POH Jeugd neemt u veel werk uit handen, omdat behandeling vaak wekelijks of tweewekelijks plaatsvindt en per gesprek meer tijd kost. 

SUPPOHRT zit samen met huisartsenpraktijken en gemeenten rond de tafel om afspraken te maken over GGZ Jeugdzorg. De huisarts blijft hierbij de hoofdbehandelaar. In overleg met alle betrokken partijen regelt SUPPOHRT de best passende POH Jeugd. Werving en selectie, het werkgeverschap en alles wat daarbij hoort, zoals bijscholing en planning, nemen wij over. Zo wordt continuïteit en kwaliteit gegarandeerd en minder risico en administratieve rompslomp.

Lees hier de voordelen die SUPPOHRT kan bieden of neem direct contact met ons op.

Medewerker  Wil je graag via SUPPOHRT werken? Schrijf je dan hier in of klik hier voor meer informatie!